Mirësevini në MEKOS! Këtu ju mund të gjeni gomat qe ju nevojiten.

Partneritet

Petlas-logo

Suksesi i Petlas është i bazuar në personelin e saj. Ata respektojnë të drejtat e personelit të çdo individi. Ata e trajtojnë njëri-tjetrin me respekt dhe dinjitet. Ata punojnë së bashku me individë, kultura, fe, seks te ndryshem, aftësi të kufizuara. PETLAS nuk bën diskriminim në bazë të racës, gjinisë, orientimit seksual, moshës, shtatzanisë, kastë, paaftësisë, anëtarësisë sindikale, përkatësisë etnike, besimeve fetare ose ndonjë faktorë të tjerë të mbrojtura me ligj...

 

Vlerat Tona

 1. Quality / Cilesi

  Ne ofrojmë produktin më të mirë për automjetet tuaja. Ne ju ofrojme goma me cilësi të lartë nga nje prej kompanive me te medha te prodhimit te gomave.
  Ju mund të zgjidhni në mes të një gamë të madhe të produkteve per te zgjedhur me te miren per automjetin tuaj.

 2. Technology / Teknologji

  Gomat Petlas janë konceptuar dhe prodhuar me teknologjinë më të fundit per të ofruar sigurinë, performancën dhe kohëzgjatjen.
  Teknologji me e larte e përdorur për të ndërtuar gomat i jep siguri udhetimit tuaj.

 3. Support / Ndihme

  Na telefononi në çdo kohë që ju dëshironi dhe ekipi ynë do të japë mbeshtetjen e tij 24/7.

  Në MEKOS konsumatorit i japim vemendjen kryesore.

 4. All range of tires / Te gjitha llojet e gomave

  Në dyqan tonë ju mund të gjeni të gjithë gamën e gomave që ju dëshironi . Goma për makina pasagjeresh, SUV 4 × 4, autobusë, kamionë, goma industriale etj.

  Na telefononi, na dërgoni email dhe vizitoni faqen tone te internetit për të marrë informacionet e fundit në lidhje me produktet tona.

Produkte